Fittylady

Dr. Pierog Anita, vezető fejlesztős és önismereti tréner

10 éve foglalkozom az önismeret különböző területeivel, és látom, milyen nagy jelentősége van a tudatos ismeretének, építésének az élet minden területén.

Egyetemi oktatói munkám, és szervezeteknek nyújtott tanácsadások képzések miatt a fejlesztés, fejlődés központi szerepet tölt be a mindennapjaimban.

A sikeres, önazonos, saját magunk által irányított élet elengedhetetlen feltétele, hogy megismerjük méllyebben magunkat, a mozgatórugóinkat, a motivációinkat, és különböző helyzetre adott reakcióinkat.

Ez az út nem mindig könnyű, de minden befektetett időt, energiát és néha könnycseppet megér.
Az emberek határainkat feszegetése, a néha kellemetlen témák átbeszélése, majd a feszültségek feloldása.

Ez mind szükséges azon a nehéz, de sikerhez vezető úton, hogy megismerjük önmagunk, és ezzel új szintre léphessünk.

Tilless Anna Csillag, stílustanácsadó

Rendezvényszervezőből lettem szolgáltatott iroda szakértő, majdnem 10 évig voltam ennek a területnek az operatív vezetője egy holland-magyar cégcsoportnál.

Amikor a csapatommal egy stílus workshopon vettünk részt, jött a felismerés, hogy mennyi, de mennyi emberrel találkozom és tárgyalok nap mint nap, akiknek a megjelenése egyáltalán nem támogatja őket céljaik elérésében.

A szolgáltató szektorban dolgozóként éreztem, hogy mekkora ereje, üzenete van a megjelenésnek – nemcsak az üzleti, de a mindennapi életünkben is: saját magunkkal való viszonyunkban, önmagunk megatalálásában.

Édesapám jóvoltából tengernyi szín között nőhettem fel, melynek ekkor lett különösen nagy jelentősége, hiszen a színtanácsadásban ugyanaz a színrendszer adja az alapot, mint a képzőművészetben, az építészetben, a lakberendezésben és a személyi stylingban.

Új hivatásomban az elmúlt 3 év során összegyúrtam mindazt, amit a művészvilágban és az üzleti világban megtanultam, és ezeket ötvöztem a saját látásmódommal.

Várlak hát Titeket, hogy megmutathassam, hogyan lehettek ragyogóak a saját színeitekben és hogyan fejezhetitek ki magatokat a megjelenésetek által a legpontosabban és legizgalmasabban!

Join Now

Proin fermentum cursus urna, id auctor dolor. Proin ac tristique ex eget blandit justo. Fusce id semper sem.

or

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás