Szolgáltatásaim

Különleges aerobik edzések

Csoportos óráinkon és egyéni edzéseinken a legnagyobb biztonságban érezheted Magad,…

Mozgásszervi rehabilitáció

Legyél hobbi- vagy élsportoló, biztosan volt már kisebb-nagyobb sérülésed, hosszabb ideig tartó izomlázad,…

Táplálkozási tanácsadás

Ha úgy érzed, lenne mit megreformálnod a táplálkozásodon és veszítenél néhány centit innen-onnan a bikini-szezonra,…

Mozgásszervi állapotfelmérés

A testtartás-elemzés (fehérneműben/gerinc vonalát szabadon hagyó fürdőruhában), valamint a rugalmassági és funkcionális tesztek elvégzése után…

Sportprevenció

Személyre szabott edzésprogram a sportteljesítmény fokozása…

Fitmummy tréning (kismamatorna és szülés utáni regeneráció)

A komplex, gyógytornásszal kifejlesztett szülés utáni regenerációs program (régi nevén MummyTummy Training)…

Gerinctréning/ fascia tréning

Egyéni vagy kiscsoportos formában
Igazán változatos mozgásanyag személyre szabottan! A jógára, pilatesre emlékeztető mozdulatok mellett…

Kinesio tape ragasztás

Ízületstabilizálásra, fájdalomcsillapításra, izomlazításra…

NRX

Rugalmas ízületstabilizáló, személyre szabott applikáció elkészítése, felhelyezés betanítása…

Heglazítás

A heggyógyulás során olyan letapadások alakulnak ki amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek…

Triggerpont lazítása, izomlazítás manuális technikával

A sérülés jellegétől függően akár már azonnal alkalmazható…

Részletesen.

Különleges aerobik edzések

Csoportos óráinkon és egyéni edzéseinken a legnagyobb biztonságban érezheted Magad, hiszen sportrehabilitációs trénerként és edzőként is az a célom, hogy a mozgás olyan örömforrás legyen számodra, amely hozzásegít Téged egy egészségesebb testhez és egy kiegyensúlyozottabb élethez!

10.000 Ft (60 perc)

Mozgásszervi rehabilitáció

Nem csak egyszerű edzés, hanem személyre szabott mozgásprogram, kiegészítve manuális mobilizációs technikákkal. Célunk a szöveti gyógyuláson túl a teljes funkcionalítás visszanyerése. Ez a kulcs a fájdalommentes, hatékony mozgáshoz!!

Sportrehabilitáció

Legyél hobbi- vagy élsportoló, biztosan volt már kisebb-nagyobb sérülésed, hosszabb ideig tartó izomlázad, izomhúzódásod. Ha szeretnéd ezeket elkerülni és még hatékonyabbá tenni az edzéseidet – legyen az bármilyen fajta sport -, keress bizalommal, segítek Neked!

7.500 Ft (55 perc)

Mozgásszervi állapotfelmérés

Legyél hobbi- vagy élsportoló, biztosan volt már kisebb-nagyobb sérülésed, hosszabb ideig tartó izomlázad, izomhúzódásod. Ha szeretnéd ezeket elkerülni és még hatékonyabbá tenni az edzéseidet – legyen az bármilyen fajta sport -, keress bizalommal, segítek Neked!

10.000 Ft (kb. 60 perc)

Sportprevenció

Személyre szabott edzésprogram a sportteljesítmény fokozása és az adott sportág jellemző sérüléseinek elkerülése céljából.

Fitmummy tréning

(kismamatorna és szülés utáni regeneráció)

A komplex, gyógytornásszal kifejlesztett szülés utáni regenerációs program (régi nevén MummyTummy Training) nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgások (újra)tanításával is foglalkozunk, így segítve az újdonsült anyukák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését!

5.500 Ft (55 perc)

Gerinctréning/ fascia tréning

Egyéni vagy kiscsoportos formában

Igazán változatos mozgásanyag személyre szabottan! A jógára, pilatesre emlékeztető mozdulatok mellett szökkenések, táncos elemek segítenek a testünk rugalmasságának helyreállításában. Fizikai állapottól, életkortól függetlenül mindenkinek ajánlott, aki tenni szeretne azért, hogy sokáig fájdalommentes, hatékony maradjon a mozgása!

Kinesio tape ragasztás

Ízületstabilizálásra
Fájdalomcsillapításra
Izomlazításra
Nyirokkeringés serkentésére, ödéma csökkentésére
Várandós pocak megtámasztására
Szétnyílt hasizom megelőzésére
Tartásjavításra

3.500 Ft/ 1. testrész

NRX

Rugalmas ízületstabilizáló, személyre szabott applikáció elkészítése, felhelyezés betanítása.

Az NRX bizonyos szempontból több, mint a Kinesio tape, hiszen számtalanszor mosható és újra felhasználható. A megszokott ortézisekkel szemben nem gátolja a mozgást, könnyű, kényelmes, mégis hatásosan stabilizálja a támogatásra szoruló ízületet.

3.500 – 12.000 Ft. Kérjen személyes árajánlatot!

Heglazítás

A heggyógyulás során olyan letapadások alakulnak ki amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem fájdalmat okoznak és a mozgástartományunkat is korlátozzák. A heglazításnak köszönhetően csökken a fájdalom, javul az életminőség

6.500 Ft (kb. 55 perc)

Triggerpont oldása, izomlazítás manuális technikával.

A sérülés jellegétől függően akár már azonnal alkalmazható technikákkal fájdalomcsillapítás, ödéma csökkentése, gyulladásos folyamatok lezajlásának segítése, szöveti anyagcsere javítása, mozgástartomány növelése, testtudat – testérzékelés javítása

Sikersztorik

Kedves Ági és Kinga!

Lejártam már 1 bérletet (10 alkalom) és már a második bérletem felénél vagyok.

1 bérlet után az eredmény már látható, fantasztikus. 
És az is fantasztikus, hogy mennyire szeretem és élvezem az edzéseket. 
Imádom a zenét, a hangulatot, a társaságot. 

Szeretném megemlíteni azt is, hogy nagyon sokat segített nekem a Beautyrobic. 
Javult a tartásom, amivel a hátfájdalmaktól megszabadultam szinte már teljesen, jobb lett az állóképességem és magabiztosabb is lettem 🙂

Nem beszélve arról, hogy mivel mindig oda figyeltek ránk, javítotok, ha valamit nem jól csinálok, többször is, és ezáltal jól csinálom a feladatokat, ezért nincs fájdalom és izomláz másnap, legalább is olyan nincs hogy ne tudjak felkelni…
(többször volt már rosszabb tapasztalatom más fajta edzések után)

Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom a Beautyrobic-ot!

Örülök, hogy vagytok nekünk 🙂

O.Évi

Ági!
Szeretném neked leírni, mit jelent számomra a Fitty Land. Másfél éve mentem el először hozzád egy beautyrobic edzésre. Mondanom sem kell, bár többször elmeséltem, hogy úgy éreztem magam, mint egy elefánt a porcelánboltban. De már akkor magával ragadott az, hogy mindenre figyelsz. Tudod a neveket, kérdezel, segítesz, és mindig mosolyogsz. Ennek köszönhetően mentem újra és újra. Egyszer csak eljött az idő, amikor már heti 4-6 edzésen is voltam, persze, volt, hogy dupláztam. És imádtam, imádom a mai napig. A személyiségeddel, a hihetetlen kedvességeddel, odaadásoddal olyan légkört alakítottál ki a teremben, hogy oda mindig öröm menni. Barátokat köszönhetek neked, és a Fitty Landnek, amiért nagyon hálás vagyok Neked. Ezen kívül mindegy milyen napom van, mindegy mennyire vagyok szomorú, frusztrált, ideges, mennyire van az önbecsülésem a legalján, egy nálad töltött óra után más lesz minden. Ki tudom adni a feszültséget, a haragot, a dühöt, és te és a lányok segítségével mindig örömmel és mosollyal megyek haza. Ha pedig jó nap volt, akkor még jobb lesz egy esti tekerés után.
Idén ősszel több okból kifolyólag nem tudtam annyit járni, mint szerettem volna, sok időt ki is hagytam. És életem egyik legrosszabb napja után mentem el először, december elején újra. Sírva, borzalmas lelki állapotban, tényleg szörnyen voltam. És végig küzdöttem az órát (azért küzdöttem, mert az elején a sírással, és az elejétől a végéig a fizikai erőmmel) aminek a végére úgy éreztem felszabadultam. Már nem sírtam, csak mosolyogtam. Örültem, boldog voltam. Akkor rájöttem, persze nem először, de végérvényesen, hogy a legjobb napok és a legrosszabb napok lezárása nálad kell, hogy végződjön, mert a jót még jobbá teszed, a rossz nap pedig jóvá válik, mert olyan közegben vagyok, ahol jó lenni.
Köszönöm, hogy részese lehetek a Fitty Ladyk családjának. 🙂

P.Anita

Sziasztok! Lehet korainak találjátok a bejegyzésem, hiszen 7 beauty edzésre tudtam munkám miatt eljutni, mégis szeretném elmondani! 20 éve dolgozok eü-ben, ahol bizony sokszor mi emeljük, cipeljük a nehezen mozgó, magatehetetlen , sokszor 100 kg feletti testsúlyú betegeket! Iszonyúan fáj a derekunk, hátunk, 12 órás munkarendben strapáljuk magunkat! Szerettem volna valami mozgást a szabadidőmben, ami segít csökkenteni a fájdalmam! Nyáron sikerült 2 lábujjam darabosra törni, így még nehezebb volt olyan edzésre bukkannom,ahol nincs “ugra-bugra”, hiszen azt nem tudnám csinálni. Szeptemberben rátaláltam a Beautyrobic oldalára! Nézegettem a képeket, videókat, és “irigyeltem”, hogy milyen csinos csajok járnak ide! Mégis elmentem a nyílt napra,ahol annyira beleszerettem ebbe a mozgásba,hogy rögtön bérletet vettem! És ami a bejegyzésem oka,hogy NEM FÁJ ANNYIRA A DEREKAM!!! Könnyebben mozgok,nem görbülök gerincben annyira! Kolléganőim is észrevették! Meg is “fertőztem” őket a Beautyval! Ági pedig maximálisan odafigyel egyenként is mindenkire! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Szeretnék nyárra olyan csinos lenni,mint TI csajok!

Sz.Bella

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás